Categories
paiement de la commande par carte bancaire
lettre d'information
TOP articles
articles proposer
Látogató számláló
0
5
3
2
0
3
9
Vote

Cadence műgyanta, rézin szett

Catégorie principale >Cadence műgyanta, rézin szett

Gyors öntő gyanta szett használati utasítás:
A gyorsöntő gyantakészlet egy kétkomponensű, alacsony viszkozitású, gyorsan keményedő poliuretán öntőrendszer, amely a kötés folyamán is megtartja szerkezeti homogenitását. Rendkívül részlet gazdag öntvényeket készíthetünk vele percek alatt. Az A és B komponenseket 1: 1 arányban keverjük. Az A és B komponensből mérjünk ki egyenlő mennyiséget két különálló edénybe. Öntsük az egyenlően kimért A és B mennyiséget egy harmadik edénybe. Keverjük össze alaposan 10-15 másodpercig keverőpálcával. A termék 3–4 perc alatt kristályosodik, ezért a keverés előtt készítsük elő a szilikonformát, amit használni szeretnénk. Azonnal öntsük a gyantakeveréket a forma sarkába. Ez lehetővé teszi a folyadék számára, hogy a légbuborékokat kiszorítsa és egyenletesen kitöltse a formát. Amig a gyanta köt, kerüljük a forma mozgatását. 15-20 perc elteltével távolítsuk el az öntvényt a formából, amikor az már kimozdítható. Ha túl hosszú ideig hagyjuk a formában, akkor már nehezen eltávolítható és a szilikon forma megsérülhet. Amikor a keverék szobahőmérsékletre hűlt, elég merev ahhoz, hogy csiszoljuk, fessük vagy egyéb műveleteket hajtsunk végre rajta.


Resin Art
Instrukciók a CadenceResin Art használatához
A két komponenst 1:1 arányban keverjük össze műanyag pohárban, műanyag kanállal, 4 percig folyamatosan, óvatosan és nagyon lassan, az óramutató járásával megegyező arányban. Ezután öntsük a keveréket óvatosan a felületre vagy szilikon formába. Az esetleges légbuborékokat egy öngyújtó segítségével távolítsuk el a felületről. Az öngyújtót folyamatosan mozgassuk és ne tartsuk hosszasan egy ponton, nehogy megégesse a gyanta felületét.
A bekevert gyantát fél órán belül használjuk fel, mert 45 perc után kristályosodni kezd. Érinthető (vastagságtól függően) kb. 8 óra elteltével. A teljes száradás (vastagságtól függően) 3-7 napot vesz igénybe. A gyanta vastagságától függően tartsuk fekvő, teljesen vízszintes helyen, mozdulatlanul a tárgyat kb. 1 napig.
A gyantát a keveréskor színezhetjük:
1., Bármilyen Cadence matt vagy metál akrilfestékkel, max. 1 borsónyi mennyiséget tegyünk a már összekevert gyantához és homogenizáljuk további 3 percig.
2., Tehetünk bele Cadence csillám, glitter vagy aranyport, és az előzőek szerint járjunk el.


modifier l'ordre des produits:


modifier l'ordre des produits:

WebShop System