Categories
Payment solution
Newsletter
Most popular products
Recommended products
Visitor counter
0
6
1
2
8
3
6
Vote

Cadence repesztő lakkok

Main category >Cadence repesztő lakkok

Cadence  repesztőlakkok  használata


Crocodile Crackle – Krokodil repesztő
Vízbázisú, kétfázisú repesztő lakk rendszer, amely nagy mérető, krokodilbőrhöz hasonlatos repesztett felületet eredményez. Második fázisa több színben kapható.
Miután a felületet lekentük akril festékkel (használjunk a repesztő lakk második fázisának színével harmonizáló, de jóval több árnyalattal világosabb vagy sötétebb színt a kontrasztok eléréséhez), kenjük fel az egyes fázist. Nagyobb méretű repedések kialakításához az első fázist kétszer kell felvinni a felületre, természetesen a száradási időket a két réteg között ki kell várni. Amikor az első fázis (fehér színű) áttetszőre szárad, felvihető a második, a színes fázis. A különböző rétegeket, a szebb hatás érdekében, ecsettel, függőleges, hosszanti irányban, egyenletesen vigyük fel a felületre. A legjobb hatást akkor érjük el, ha magától szárad minden réteg. A kész munkát vízbázisú lakkal védjük le.

Spider Cracklé
Vízbázisú, kétfázisú repesztő lakk rendszer, amely nagyobb méretű, kígyóbőrhöz hasonlatos repedéseket eredményez. Második fázisa több színben kapható, a színek enyhén áttetszőek. Nagyobb repedések eléréséhez ajánlott az első fázist kétszer felvinni a felületre, természetesen a száradási időket a két réteg között ki kell várni. Amikor az első fázis (fehér színű) áttetszőre szárad, felvihető a második fázis. A legjobb hatást akkor érjük el, ha megától szárad minden réteg.
A kész munka vízbázisú lakkal védhető.

Eggs Cracklé – Tojáshéj repesztő

Vízbázisú, kétfázisú repesztő lakk rendszer, amely kisebb repedt tojáshéjszerű, kisebb repedéseket eredményez. Második fázisa áttetsző. Az első fázist kétszer kell felvinni a felületre, természetesen a száradási időket a két réteg között ki kell várni. Amikor az első fázis (fehér színű) áttetszőre szárad, felvihető a második fázis. A legjobb hatást akkor érjük el, ha megától szárad minden réteg.
A kiemelt repedéseket bármilyen vízbázisú Cadence médiummal kiemelhetjük (pl. finger wax ) A kész munka vízbázisú lakkal védhető.

Cracklé Varnish – Finomvonalas repesztő


Kétfázisú repesztő lakk rendszer, amely nagyobb méretű, antik porcelánszerű, finom repedéseket eredményez. Nagyobb repedések eléréséhez ajánlott az első fázist kétszer felvinni a felületre, természetesen a száradási időket a két réteg között ki kell várni. Amikor az első fázis (fehér színű) áttetszőre szárad, felvihető a második fázis. A legjobb hatást akkor érjük el, ha megától szárad minden réteg. A finomvonalas repesztő lakk vízoldható, ezért a repedések kiemeléséhez csak olajbázisú anyagokat használjuk (olajfesték, olaj bázisú paszták, patinák)
A kész munka oldószeres lakkal védhető.


Sort by:


Sort by:

WebShop System