Categories
Payment solution
Newsletter
Most popular products
Recommended products
Visitor counter
0
5
3
2
0
4
1
Vote

Information

 • Company name / Name: Angyalka Kreativ Kft
  Address: Szelim utca 22., Tatabánya, 2800, Hungary
  Phone number: +36-34/785-091
  Email address: bitter.angyalka@gmail.com
  Website: http://www.szalvetaaruhaz.hu
  Shop name: Szalvéta - áruház, Servietten-shop
  Tax number: 23694338-2-11
  Company registration number: 11-09-019568
  Company court: Komárom-Esztergom megyei Bíróság
  Contact person name: Bitter Angyalka
  Contact person´s phone number: 34/785-091
  Contact person´s e-mail address: bitter.angyalka@gmail.com
  The minimum order amount is Gross 0.83 €!
 • » Pickup in store
  Address: Tatabánya, Fő tér 10. (volt Centrum Áruház) Hungary
  A személyes átvételnek nincs külön díja.
  » sima levél küldés elsöbbsséggel Házhoz szállítás (banki átutalás) maximum 12db csak !!!szalvéta vagy rizspapír rendelése esetén választható
  Ezt a szállítási módot csak akkor legyen szíves választani ha maximum 12db szalvétát rendel!!! Ha több mint 12db szalvétát rendelt akkor a rendelését csomag ként küldjük!!!!! akkor 1000-1200 Ft posta költséget számítunk!!!!
  A csomag azon a napon kerül feladásra, amikor annak ellenértéke és a postaköltség megérkezett a számlánkra. A csomag a Magyar Posta által kerül kézbesítésre, elsőbbséggel a feladástól számítva általában 2-3 munkanap alatt. FONTOS!! HOGY EBBEN AZ ESETBEN NINCS NYOMON KÖVETÉSI LEHETŐSÉG !!
  Cost of shipping in Hungary1.67
  » MPL csomag küldés postán maradó l ( banki átutalás)
  csomagküldés lehetőség postán maradó legyen szíves meg adni a pontos posta címét ahol át szeretné venni a csomagot! Vagy a szállítási címben vagy a megjegyzésben írja meg!
  A rendelését a MPL üzleti csomagként kerül feladásra. A csomag az Ön által kiválasztott Posta Pontra kerül kézbesítésre a feladástól számított 1 munkanapon belül!
  Ennél a szállítási módnál, Önnek kell elmennie csomagjáért a kiválasztott PostaPontra!
  A PostaPonti csomagátvétel előnyei:
  • Az ország legkiterjedtebb hálózata áll rendelkezésére. Válasszon egy postát, amely útba esik Önnek!
  • A küldemény felvételét összekötheti más postai ügyek intézésével.
  • e-mailben értesítjük a küldemény érkezéséről.
  • Rendelését 10 munkanapon belül bármikor átveheti.
  Cost of shipping in Hungary2.78
  » MPL Postán maradó (utánvétellel)
  A megrendelés beérkezése után a csomagot 2 munkanapon belül küldjük. A megadott pontos Posta címére érkezik a csomag. A SZÁLLÍTÁSI CÍMBE ÍRJA BE A POSTA PONTOS CÍMÉT AHOL ÁT SZERETNÉ VENNI A RENDELÉSÉT! A kézbesítés általában 2 munkanap. Az árú átvételekor a postán kell kifizetni a végösszeget amit előzőleg e-mailben küldtünk el.
  Cost of shipping in Hungary3.9
  » MPL csomag küldés Banki átutalás (házhoz szállítás)
  A csomag azon a napon kerül feladásra, amikor annak ellenértéke és a postaköltség megérkezett a számlánkra. A csomag a Magyar Posta által kerül kézbesítésre, és normálisan másnap meg is érkezik a pontosan megadott címre.
  Cost of shipping in Hungary3.34
  » MPL csomag küldés utánvételel (házhoz szállítás)
  A megrendelés beérkezése után a csomagot 3 munkanapon belül küldjük. A kézbesítés általában (házhoz szállítás ) 2 munkanap. Az árut a postásnak kell kifizetni. az utánvételi díj1200Ft
  Cost of shipping in Hungary4.17
  » MDF, fa vagy nagyobb méretű termékek rendelése (Banki átutlás)
  Kedves vásárlóink az MDF fa vagy nagyobb méretű termékek rendelés esetén a postaköltség a vásárló terhelésére van a postázás a fizetés megérkezése után maximum 2 nap alatt történik, ha pedig az utánvételt választotta akkor a rendelés másnapján postázzuk. A szállítási költség banki átutalás esetén 1400Ft és utánvétel esetén 1900Ft Figyelem fontos!!! ez ugyan úgy érvényes, ha 8000Ft felet vásárol.
  Cost of shipping in Hungary4.73
  » MDF, fa vagy nagyobb méretű termékek rendelése (utánvétel)
  Kedves vásárlóink az MDF fa vagy nagyobb méretű termékek rendelés esetén a postaköltség a vásárló terhelésére van a postázás a fizetés megérkezése után maximum 2 nap alatt történik, ha pedig az utánvételt választotta akkor a rendelés másnapján postázzuk. A szállítási költség banki átutalás esetén 1400Ft és utánvétel esetén 1900Ft Figyelem fontos!!! ez ugyan úgy érvényes, ha 8000Ft felet vásárol.
  Cost of shipping in Hungary5.57
  » 9000Ft feletti vásárlás MPL csomag küldés postán maradó (utánvétellel)
  9000Ft ( a végösszegnek vagy is a kedvezmény levonása után való összegnek kell 8000Ft vagy e felet lennie) feletti vásárlás esetén a szállítási költség 850Ft. FIGYELEM NAGYON FONTOS!!!Ha MDF terméket vásárolt akkor minden esetben a szállítási költséget a vásárló fizeti és a költség a csomag súlyától függ! legyen szíves és várja meg, hogy elküldjük a végösszeget a bankszámlával az utalásra ha a banki átutalást választotta.Köszönöm a figyelmüket
  A megrendelés beérkezése után a csomagot 2 munkanapon belül küldjük. A megadott pontos Posta címére érkezik a csomag. A SZÁLLÍTÁSI CÍMBE ÍRJA BE A POSTA PONTOS CÍMÉT AHOL ÁT SZERETNÉ VENNI A RENDELÉSÉT! A kézbesítés általában 2 munkanap. Az árú átvételekor a postán kell kifizetni a végösszeget amit előzőleg e-mailben küldtünk el.
  Cost of shipping in Hungary2.5
  » 9000 Ft feletti vásárlás esetén postán maradó (banki átutalás) szállitási költség ingyenes, kivéve ha MDF terméket vásárol
  ha 9000Ft ( a végösszegnek vagy is a kedvezmény levonása után való összegnek kell 8000Ft vagy e felet lennie) fölött van a rendelése és banki átutalást választja akkor a szállítási költséget nem kell fizetnie, és ebben az esetben a rendelését csomagként küldjük FIGYELEM NAGYON FONTOS!!!Ha MDF terméket vásárolt akkor minden esetben a szállítási költséget a vásárló fizeti és a költség a csomag súlyától függ! legyen szíves és várja meg, hogy elküldjük a végösszeget a bankszámlával az utalásra ha a banki átutalást választotta. A megadott pontos Posta címére érkezik a csomag. A SZÁLLÍTÁSI CÍMBE ÍRJA BE A POSTA PONTOS CÍMÉT AHOL ÁT SZERETNÉ VENNI A RENDELÉSÉT! A kézbesítés általában 2 munkanap.
  Cost of shipping in Hungary0
  » 9000Ft feleti vásárlás esetén (Banki átutalás) a szállitási költség ingyenes (Házhoz szállítás) kivéve ha MDF terméket vásárol
  ha 9000Ft ( a végösszegnek vagy is a kedvezmény levonása után való összegnek kell 9000Ft vagy e felet lennie) fölött van a rendelése és banki átutalást választja akkor a szállítási költséget nem kell fizetnie, és ebben az esetben a rendelését csomagként küldjük FIGYELEM NAGYON FONTOS!!!Ha MDF terméket vásárolt akkor minden esetben a szállítási költséget a vásárló fizeti és a költség a csomag súlyától függ! legyen szíves és várja meg, hogy elküldjük a végösszeget a bankszámlával az utalásra ha a banki átutalást választotta.
  Cost of shipping in Hungary0
  » 9000Ft feleti vásárlás esetén MPL csomag küldés (házhoz szállítás) utánvétellel
  ha 9000Ft ( a végösszegnek vagy is a kedvezmény levonása után való összegnek kell 9000Ft vagy e felet lennie)fölött van a rendelése és utánvétellel szeretne fizetni , ebben az esetben a csak az után vételi díjat kell fizetni vagy is 900Ft-ot, FIGYELEM NAGYON FONTOS!!!Ha MDF terméket vásárolt akkor minden esetben a szállítási költséget a vásárló fizeti és a költség a csomag súlyától függ! legyen szíves és várja meg, hogy elküldjük a végösszeget a bankszámlával az utalásra ha a banki átutalást választotta.
  Cost of shipping in Hungary2.5
  » MOL PostaPontra vagy csomagautomatára cimzett csomag (Banki átutalás)
  A MOL PostaPonti csomagátvétel előnyei:
  • A legtöbb MOL PostaPont napi 24 órában nyitva tart, így munka előtt vagy után is elhozhatja a csomagját.
  • e-mailben értesítjük a küldemény érkezéséről.
  • A MOL PostaPontokon bankkártyával is fizethet.
  • Csomagját 10 munkanapon belül bármikor átveheti.
  figyelem ha utánvételt választja akkor a költsége +200 Ft lesz

  Újdonság! Mostantól már Csomagautomatából történő csomagátvételt is kérhet feladáskor!
  Az automaták a nap 24 órájában, országszerte hozzáférhetőek.
  A csomagátvétel miatt nem kell kitérőt tenni, hiszen a Csomagautomaták többségét bevásárlóközpontoknál, forgalmas helyeken helyeztük el.
  Egyszerűen és gyorsan átvehető, nincs sorban állás, néhány gombnyomás, és máris Önnél a csomag!
  Az automata diszkrét megoldást kínál: nem kell munkahelyre, vagy otthonra rendelni, 20 kg-ig bármilyen súlyú csomag átvehető.
  További információk a www.csomagautomata.hu
  Figyelem, csak előzetesen kifizetett áru esetén lehet választani ezt a lehetöséget .
  Cost of shipping in Hungary2.78
  » PostaPont csomagautomata (utánvétel)
  Ezen szállítási mód segítségével Ön a Magyar Posta fiókjaiba vagy MOL töltőállomásokra kérheti a csomag kiszállítását.
  Cost of shipping in Hungary3.9
  postapont
  » Pick Pack Pont szállítási mód (Banki átutalás)
  A Pick Pack Pont-ok megtalálható Relay és Inmedio hírlapüzletek. Az ilyen költséghatékony, személyes áruátvételt biztosító Pick Pack Pont-ok már országszerte több száz helyen vannak jelen. Ezt a szállítási módot csak 500gr felet azaz több mint 70 db szalvéta rendelése estén javasoljuk. Ebben az esetben a szállítási költség az 900Ft
  Cost of shipping in Hungary3.34
  pickpack
  » Pick Pack Pont szállítási mód (utánvétellel)
  A Pick Pack Pont-ok megtalálhatók a Relay és Inmedio hírlapüzletekben és OMV töltőállomásokban. A személyes áruátvételt biztosító Pick Pack Pont-ok már országszerte több száz helyen vannak jelen.
  Amennyiben ezt a szállítási módot választja, csomagját utánvéttel fizeti az átvételi árushelyen.
  Munkanapokon 12:00 h -ig beérkező megrendeléseket még az nap továbbítjuk a Pick-Pack felé szállításra
  A csomag átvételének pontos idejéről e-mailben értesítjük Önt.
  A szállítási idő Budapestre 4 munkanap, vidékre 5 munkanap.
  Hétvégén nincs csomagfeladás és a szállítás is szünetel!
  Cost of shipping in Hungary4.45
  pickpack
  » Pick Pack Pont 9000 Ft feletti vásárlás esetén( banki átutalás)
  A Pick Pack Pont-ok frekventált helyeken megtalálható Relay és Inmedio hírlapüzletek. Az ilyen költséghatékony, személyes áruátvételt biztosító Pick Pack Pont-ok már országszerte több száz helyen vannak jelen.
  Ezt a szállítási módot csak 9000fT feletti rendelése estén választja . Ebben az esetben a szállítási költség ingyenes
  Cost of shipping in Hungary0
  pickpack
  » Pick Pack Pont szállítási mód 9000Ft feleti vásárlás esetén(utánvétellel)
  A Pick Pack Pont-ok megtalálhatók a Relay és Inmedio hírlapüzletekben és OMV töltőállomásokban. A személyes áruátvételt biztosító Pick Pack Pont-ok már országszerte több száz helyen vannak jelen.
  Amennyiben 9000Ft( a végösszegnek vagy is a kedvezmény levonása után való összegnek kell 9000Ft vagy e felet lennie) felett vásárol és ezt a szállítási módot választja,és a csomagját utánvétellel az átvételi árushelyen fizeti akkor csak 700Ft utánvételi díjat kell fizetni, a szállítási díj ingyenes.
  A Pick Pack Pont-ok megtalálhatók a Relay és Inmedio hírlapüzletekben és OMV töltőállomásokban. A személyes áruátvételt biztosító Pick Pack Pont-ok már országszerte több száz helyen vannak jelen.
  Amennyiben ezt a szállítási módot választja, csomagját utánvéttel fizeti az átvételi árushelyen.
  Munkanapokon 12:00 h -ig beérkező megrendeléseket még az nap továbbítjuk a Pick-Pack felé szállításra
  A csomag átvételének pontos idejéről e-mailben értesítjük Önt.
  A szállítási idő Budapestre 4 munkanap, vidékre 5 munkanap.
  Hétvégén nincs csomagfeladás és a szállítás is szünetel!
  Munkanapokon 12:00 h -ig beérkező megrendeléseket még az nap továbbítjuk a Pick-Pack felé szállításra
  A csomag átvételének pontos idejéről e-mailben értesítjük Önt.
  A szállítási idő Budapestre 4 munkanap, vidékre 5 munkanap.
  Hétvégén nincs csomagfeladás és a szállítás is szünetel!
  Cost of shipping in Hungary2.5
  pickpack
 • » Bank wire transfer
  Ebben az esetben
  legyen szíves és várja meg , hogy a megrendelés elkészítése után e-mailben értesítjük és elküldjük önnek a végösszeget a postaköltséggel és a bankszámlával.
  Az elküldött számlaszámra kell a áru értékét és a postaköltséget,vagy is a végösszeget elküldeni.
  Amikor a pénz megérkezett a számlánkra,másnap küldjük a csomagot.

  » -
  -
  » készpénz a raktárban (Áfás számla igényelésével)
  készpénzzel fizethet a raktárban a rendelés átvételekor, Az Áfás számla igényelés esetében legyen szíves megadni az adószámát amikkor leadja a rendelését, előre is köszönöm.
  » Cash in store
  Ebben az esetben a webáruházban leadott rendelését van lehetősége átvenni Tatabányán a raktárban.A megrendelt árut elkészítjük és értesíteni fogjuk e-mailben legkésőbb 2 munkanap után. Utána egy meggyeztetett időpontban átvehető Tatabànyàn a Szelim ùtca 22 alat. Aki eljön hozzánk, annak természetesen nem számolunk fel postaköltséget.
  » PayPal payment
  In case of this type of payment we redirect the customer to PayPal system. The customer can use her/his own credit card or extant PayPal account to settle an order. The personal data should be given on the PayPal site, this way it will never get to the merchant. Accepted credit cards: Visa (certain Electron cards as well), EC/MC embossed credit cards.
  paypal
  » Pick Pack Pont (banki átutalás)
  Ebben az esetben a megrendelés beérkezése után elküldött számlaszámra kell a áru értékét és a szállítási költséget elküldeni. Amikor a pénz megérkezett a számlánkra, aznap adjuk át a csomagot a Pick Pack Pont rendszerben A szállítási idő Budapestre 4 munkanap, vidékre 5 munkanap.
  » 9000Ft feletti vásárlás esetén utánvétellel
  ha 9000Ft ( a végösszegnek vagy is a kedvezmény levonása után való összegnek kell 9000Ft vagy e felet lennie) fölött van a rendelése és utánvétellel szeretne fizetni , ebben az esetben a csak az utánvételi díjat kell fizetni vagy is 900Ft-ot, a szállítási költséget mi fizetjük!!
 • » Discount on the total amount of the current order
  Order totalDiscount
  055.66-
  55.67 10%
  » Discount on the total amount of orders received
  Order totalDiscount
  69.58125.242%
  125.25194.824%
  194.83278.326%
  278.33612.318%
  612.32 10%
 • Name
  Email address
  Phone number
  Subject
  Message
WebShop System